Vraag

Ik heb recentelijk een ring gekocht waarmee ik kan betalen, een zogenaamd 'wearable' die gebonden is aan mijn bank rekening.

Voor beeldvorming, deze ring komt met een unieke code die je bindt aan je rekening en vanaf dan kun je tot 25 euro zonder pincode betalen en boven het bedrag van 25 euro is een pincode vereist.

Het bedrijf waar ik deze ring heb gekocht, en het product die zij leveren, is officieel ondersteund door de bank waarbij ik ingeschreven sta. Vanaf de website van de bank kun je direct doorverwezen worden naar de leverancier.

Nu is het geval dat de leverancier mij een verkeerde ring heeft toegestuurd en mijn ring naar iemand anders. Na ongeveer 1,5 week ben ik hierachter gekomen doordat de support van de leverancier met mij contact heeft opgenomen om te verifieren of ik de juiste ring heb ontvangen.

Mijn betaalpas is geblokkeerd omdat de persoon die mijn ring heeft ontvangen van de leverancier een aantal pogingen heeft gedaan om een betaling te doen boven de 25 euro en heeft uiteindelijk na dat mijn betaalpas geblokkeerd was nog een aantal betalingen gedaan onder de 25 euro.

Totale schade die ik hierdoor heb opgelopen is afgerond 66 euro. Nu is mijn vraag of ik hier een schade vergoeding voor kan krijgen op de aansprakelijkheid van de leverancier.

Doordat mijn pas geblokkeerd is heb ik nu een nieuwe pas aan moeten vragen waar ik weer een aantal dagen op moet wachten voordat ik weer gebruik kan maken van mijn bankrekening.

Wat zijn mijn opties? Voor verdere toelichting, ik heb nog geen afspraken of den dergelijke gemaakt met de leverancier ten opzichte van schade vergoeding. En daarbij wat mag ik van de leverancier vragen bovenop de materiele kosten?

Deel deze vraag

1 Reactie

Duidelijk een vorm van niet nakoming waardoor je nu al schade lijdt , deze schade mag je vorderen als gevolgschade. Niet immateriƫle kosten.

Bedankt voor uw stem!

Beoordeel:
* * * * *

Niet het antwoord dat u zocht?

Kies een onderwerp:
Relevante zoekterm:

Welkom terug. Om te reageren of om contact op te nemen dient u eerst in te loggen. Klik op onderstaande knop log in om in te loggen.

Log in
Sluit scherm