Zakelijke vraag

Hallo,

Ik ben een zzp'ers (schilder), ik ben pas telefonisch benaderd door een reisorganisatie om er snel vanaf te zijn omdat ze onder werktijd belden en al voor de 3e keer op een paar uur tijd heb ik ingestemd dat ze mij mochten mailen. Nu stond er blijkbaar binnen 7 kalenderdagen annuleren en ik dacht werkdagen dus was 3 dagen te laat. Nu willen ze dat ik 450 euro betaal voor een lidmaatschap van een jaar voor korting op zakelijke reizen. Kan ik hier gebruik maken van teflexwerking of valt dit onder een "vakantieclub" en heb ik als ik het goed gelezen heb dan wel recht op 14 dagen bedenktijd? Of is er iets anders aan te doen?

Mvg

Deel deze vraag

1 Reactie

De mogelijkheid bestaat dat u onder de reflexwerking valt. De activiteiten die u doet verschillen daarbij vergeleken met de overeenkomst die u sluit met de reisorganisatie, zodat u in beginsel een beroep kunt doen op de reflexwerking en consumentenbescherming geniet. Een telefonische verkoop zoals bij u kunt u dan binnen 14 dagen zonder opgave van reden annuleren. Mocht de reisorganisatie echter volhouden, neemt u dan desgewenst contact met mij op voor verdere hulp.

Bedankt voor uw stem!

Beoordeel:
* * * * *

Niet het antwoord dat u zocht?

Kies een onderwerp:
Relevante zoekterm:

Welkom terug. Om te reageren of om contact op te nemen dient u eerst in te loggen. Klik op onderstaande knop log in om in te loggen.

Log in
Sluit scherm