Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Hallo ik ben werkzaam op detachering en heb vast contract.
Ik ben op werk aangevallen door een medewerker en ik ben zelf een teamleider de eerste keer probeerde hij me te slaan maar mislukte ik pakte hem vast en hield hem op de grond.
De tweede keer werd ik geroepen over de portofoon door de medewerker de teamleider mijn collega ik wist niet dat de medewerker boven zat.
Ik moest door die gang naar het kantoor en opeens werd ik van achter aangevallen door de medewerker kreeg ik klappen en heb me proberen te verdedigen uit noodweer ik pakte hem vast en hij lag op de grond en ik ga hem 1 klap.
Er zijn beelden gezien dat de medewerker begon mij aan te vallen.
De ruzie ontstond op 11-12-2019 ik had mijn manager en projectleider e-mail gestuurd ook van de medewerker de projectleider kreeg geen reactie totdat ze camera beelden zagen.
Ik ben op 19-12-2019 geschorts en zit sindsdien thuis.
Ik weet nu niet wat er met me gaat gebeuren zit in onzeker situatie.
Wie zou mij aub helpen hiermee hoe het juridisch zit

Er moet bezwaar gemaakt worden tegen de non-actiefstelling. Daarnaast lijkt een goed gesprek op zijn plaats.- Dit kan zo niet langer.

Ik adviseer u zsm contact op te nemen met een gespecialiseerd arbeidsrecht advocaat, b.v. mij. Let er op dat hij/zij lid is van een specialisatievereniging. Vaak is het eerste gesprek gratis, zoals op mijn kantoor.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag