Stel vraag

Wonen, Buren

Particulier


Goededag ,
Wij hebben een koophuis in de aanbouw staan .
Een aannemer is bij ons bezig . En
Heeft in het begin netjes steeds , een prijsopgave/offerte laten maken die ook ondertekend was door beide .
En uiteindelijk kwam er wat werk bij , hij zij dat hij het wel kon maken me vriend heeft eerst om een offerte/prijsopgave gevraagt . Maar hij zij constant dat hij die van het weekend of bvb ja morgen maak ik die .hij heeft telkens de prijsopgave uitgesteld .
En uiteindelijk heeft die bij ons de dingen gemaakt die op de planning stonden .maar waar we nog geen prijs voor hadde gekregen .
Elke in telkens in de whatsapp daar om gevraagt .maar werd weer uitgesteld .
Nu heeft die dus alles gemaakt . Maar me vriend zag er niks kwaads in omdat het niet zon heel veel werk was .
Me vriend had zelf een schattig gemaakt van een bedrag van 4 a 5000 . En nu is er een rekening gekomen van 10.000 euro

We kunnen dit niet eens betalen .
En buiten dat om hebben we altijd om een prijs gevraagt en nooit gehad ..dit bedrijf had de sluiten omdat ze al langer aan het werken waren daar . En alles met de oficele nette geondertekende offerte gingen goed .
Maar nu blijkt ook dat er half werk werk is geleverd . Maar ze zijn nog niet klaar .maar willen nu ons slot veranderen zodat ze er niet meer in kunnen want het gaat er dus om
Ze hebben facturen gestuurd (4000)met matriaalkosten .dat is op zich zelf geloofwaardig . Alleen de man uren is belachelijk veel . (6000)
Me vriend kwam er regelmatig en dan zag die de vorderingen in het werk wat dus niet heel veel was .
En een aantal anders mensen die bij ons aan het werk zijn , apart van dat bedrijf hebben gezegt dat ze bvb bepaalde dagen er ook helemaal niet waren . Wat kan ik hiermee doen ? Groetjes

Meewerk moet worden goedgekeurd, en omdat u het hebt toegestaan en het werk al is uitgevoerd, maar de aannemer geen prijs heeft gesteld, geldt dat hij van u mag vorderen een redelijke vergoeding, dat wil zeggen objectief gezien gelijk aan wat een ander professional voor dezelfde werkzaamheden in uren nodig zal hebben. U moet de rekening dus bestrijden , als u daarbij hulp nodig heeft o.a door uw verweer juridisch te maken, mag u mij direct benaderen.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag