Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Ik zit in de IOAW sinds Febr. 2018. ik heb controle van de gemeente en moet alle documenten overleggen van Feb.2018 tot nu toe. ook van mijn vrouw die een schoonheidssalon heeft. de netto inkomsten van de salon zijn opgegeven via de mail aan de gemeente elke maand.
Kan de gemeente nu mij verplichten alle afschriften van de bankrekeningen, inkooprekeningen van de salon, betalingen van rekeningen op papier aan te leveren? dit zijn meer als 400 pagina's?

De gemeente eist nu ook dat we de uren die gewerkt zijn in de salon moeten doorgeven? nooit gevraagd voorheen nu wel. Zijn we verplicht dit nu te doen? ze weten per dag wat er aan inkomsten binnen gekomen is.

de uren die ik en mijn vrouw werken als vrijwilliger willen ze nu ook weten per maand hoeveel dit is, zijn we verplicht dit door te geven? wat we voor vrijwilligers werk doen weten ze precies.

Allereerst verwijs ik u naar mijn vorige reactie. In principe mag de gemeente de jaarstukken van de onderneming van uw echtgenote opvragen. Ook de bankafschriften over de laatste 03 maanden,. Wil men meer hebben, dan zal men dit moeten motiveren (er moet namelijk een aanleiding voor zijn). Voor het overige verwijs ik u nogmaals naar een advocaat aangesloten bij de SSZ (www.ssz-advocaten.nl). Hij/zij kan u nader informeren. Zo te horen is bijstand van een gespecialiseerd advocaat inmiddels nodig.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag