Vraag

Baste,

Sinds juli 2017 wonen wij in onze nieuwbouwwoning. In deze woning hebben wij een mooie PU gietvloer aan laten leggen. Helaas hebben wij na de eerste winter last gekregen van een aantal scheuren in de ondervloer die zichtbaar zijn. Een van deze scheuren is zeer goed zichtbaar als een molsgang van een aantal cm breed en dwars door de woonkamer. Ook als je hierop gaat staan hoor je de vloer kraken onder je voeten. Dit is natuurlijk in een prachtige nieuwbouwwoning verschrikkelijk om te zien. Wij hebben hiervoor enige tijd geleden rechtsbijstand voor aangevraagd en gekregen in de vorm van een onderzoek waar de legger bij aanwezig was en de bouwer weigerde te komen luisteren en kijken. Natuurlijk hebben beide partijen scheurvorming uitgesloten maar naar mijn mening zit hier wel een max aan. De legger heeft ook voorlichting gegeven over mogelijke scheurvorming maar dit in de vorm van haarscheurtjes en geen molsgangen. Uit het onderzoek kwam verder dat het mogelijk veroorzaakt is door optrekkend vocht vanuit een niet geventileerde en niet toegankelijke ruimte onder het huis.
Na het onderzoek hebben beide partijen niets toegegeven. De rechtsbijstand heeft aangegeven dat wij geen poot hebben om op te staan en dat hier dan ook niets te halen valt.

Na een tijdje niets gedaan te hebben wil ik toch nog kijken of er wel wegen zijn om dit opgelost te krijgen aangezien wij veel betaald hebben voor iets wat nooit perfect is geweest.

Graag hoor ik hoe u hierover denkt.

Met vriendelijke groet.

Deel deze vraag

1 Reactie

Waarschijnlijk zit er in de polis van uw rechtsbijstandverzekering de mogelijkheid van een second opinion. Desgewenst kan ik u helpen om dit verder uit te zoeken. Neemt u in dat geval direct contact op?

Bedankt voor uw stem!

Beoordeel:
* * * * *

Niet het antwoord dat u zocht?

Kies een onderwerp:
Relevante zoekterm:

Welkom terug. Om te reageren of om contact op te nemen dient u eerst in te loggen. Klik op onderstaande knop log in om in te loggen.

Log in
Sluit scherm