Vraag

Ik werk contractueel meer dan 20 uur per week in de zorg. Ik ben aangenomen voor een functie in de nacht en werk standaard van de nacht tot de ochtend. Wij doen dit vanaf een vaste onbemande locatie en wij maken ons rooster zelfstandig. Nu is er een nieuw management en deze willen onze werkplek veranderen terwijl wij dit bij eerder management juist altijd hebben afgehouden omdat wij praktisch graag vanaf deze plaats werken en het een strategisch gelegen plaats is waar wij ons werk in alle rust kunnen doen.
Men wil zich nu gaan bemoeien met ons rooster en ons in de ochtend in gaan zetten terwijl de vacature toen voor de nacht was en er ook in recent uitgezette vacatures staat dat de functie voor in de nacht is.
Er staat niets in over de ochtend en praktisch zou dit voor veel extra reistijd zorgen i.v.m. files. Ook wordt een groot gedeelte van deze reistijd niet vergoed i.v.m. een maximum vergoeding.
Ik heb bewust voor werken in de avond c.q. nacht gekozen vanuit mijn privé situatie. Ook de functie inhoudt wil men zelfstandig en zonder actief overleg anders gaan invullen na 2,5 jaar en eerdere tevredenheid van het vorige management, zonder dat wij hier actief bij betrokken worden. Het zou ook betekenen dat wij op de andere locatie hetzelfde werk zouden moeten gaan doen met veel meer drukte van cliënten.

Deel deze vraag

0 Reacties

Niet het antwoord dat u zocht?

Kies een onderwerp:
Relevante zoekterm:

Welkom terug. Om te reageren of om contact op te nemen dient u eerst in te loggen. Klik op onderstaande knop log in om in te loggen.

Log in
Sluit scherm