Stel vraag

Wonen, Buren

Particulier


Geachte heer , mevrouw

Ik heb een vraag betreffende een verbouwing die bij mij is gedaan in 2017.
Op 5 Juni 2017 is men gestart om 2 dakramen te plaatsen en de rest van de voorkant van mijn woning te bekleden met de zogenaamde singels. Tijdens het plaatsen daar van heb ik gevraagd aan de persoon of deze niet vast gebrand moesten worden. Antwoordt dat hoeft niet deze gaan vast zitten zodra de zon er een aantal dagen om schijnt. Op 10 November 2017 een bericht gegeven dat er diverse singels los zaten en gevraagd wanneer hij deze vast kwam zetten ik kreeg als antwoordt ik kom niet voor 1 keer naar Den Helder. Berokkende woont zelf in Assendelft.
Ik ben hier wel op doorgegaan en op 20 Maart 2019 is de persoon weer geweest om de singels vast te zetten , behalve de singels onder de goot daar kon hij met de ladder niet bij maar hij zou hier voor terug komen. Tot op heden nog niemand gezien.Op 23 Feburari 2020 tijdens harde wind geconstateerd dat er weer diverse singels los liggen. Heb geprobeerd contact te leggen maar persoon reageert totaal niet. Ik moet er wel bij vertellen dat deze klus zonder rekening is gegaan.

In afwachting van u antwoordt';

Hoogachtend,

Dat laatste is niet relevant behalve voor de prijs dan . U mag nakoming eisen of u zegt het vertrouwen op waardoor er verzuim intreedt. Het nadeel daarvan is wel dat het verzuim kan worden tegengesproken als de aannemer niet schriftelijk - dus bewijsbaar- de kans is geboden zijn fouten kosteloos voor u te herstellen. Ik kan u helpen met het opstellen van een goede brief. Na het verzuim mag u op kosten van deze persoon een derde de opdracht uit handen geven, Helaas biedt dat ook geen garantie dat de aannemer deze kosten zal vergoeden zonder gerechtelijke uitspraak.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag