Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Ik heb een juriste gevraagd om expertise advies op te stellen. Zij heeft een officieel adviesbureau dat zich profileert als expertisebureau. Ingeschreven bij de KvK. Het is een document van 8 A4 geworden. Ik heb hier 700 euro voor betaald. Document thuis ontvangen met de post. Zonder logo van haar bedrijf, zonder haar naam eronder en zonder haar handtekening. Ik heb haar alsnog verzocht deze te plaatsen onder dat document maar dat weigert zij; zij doet dit nooit, geeft zij aan.
Mag ik van haar verwachten dat zij dingen, waar ik om vraag daar plaatst?
Welke argumenten kan ik aanvoeren?

Bedankt voor jullie reacties.

Formeel bestaat er wellicht geen verplichting om dat soort dingen te doen, maar als u met het rapport naar buiten wilt, dan hebt u er weinig aan wanneer niet duidelijk is wat de herkomst is. Dan kunt u het ook zelf hebben opgesteld. Voor enig gezag lijkt een briefhoofd en een handtekening noodzakelijk.

Beoordeel dit antwoord:

Het kan zijn dat zij dit 'rapport' van het internet geplukt heeft. In dat geval heeft ze een probleem wanneer zij haar logo en handtekening plaatst (plagiaat/fraude). is het document op uw situatie toesgenseden? Of betreft het een meer algemeen rapport?

Wanneer u 700 Euro voor een advies betaalt is het bijzonder ongebruikelijk dat de desbetreffende persoon het niret op briefpapier (met logo) toezendt en niet ondertekent. Uw scepsis is dan ook op zijn plaats.

Beoordeel dit antwoord:

Hoge prijs voor onderzoek door jurist. Maar een handtekening is niet echt verplicht, een logo ook niet. Als uw vraagstelling dermate specifiek was is het plukken van internet van informatie of standaard teksten ook niet snel aan de orde.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag