Stel vraag

Politie, Justitie

Particulier


er is een aangifte tegen mij gedaan bij de zeden recherche en de oficier van justie heeft daar al een besluit over genomen voor dat ik op de hoogte ben gesteld van de aangifte, ik ben nog wel verzocht om over twee weken een gesprek met een agent te hebben. wat kan dit inhouden?

Het ligt er een beetje aan wat voor beslissing de officier dan heeft genomen. Heeft hij besloten u te vervolgen? Dan zal het gesprek bij de politie waarschijnlijk een verhoor zijn. Heeft de officier besloten niet te vervolgen? Dan zou het meer een informatief of een zogenaamd stop-gesprek kunnen zijn.

Hoe weet u dat de officier al een beslissing heeft genomen en op welke manier bent u uitgenodigd voor het gesprek bij de politie?

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

Een agent heeft mij gebeld voor het gesprek, in de bevestegings mail stond dat ze was van zeden en dat de ovj daar al een besluit over heeeft genomen...meer is mij niet bekend


Ok. Kunt u mij die bevestigingsmail doorsturen? Misschien dat ik daar nog iets meer uit kan halen. Of staat daar verder helemaal niets in?

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag