Stel vraag

Familie, Scheiden, Alimentatie

Particulier


Hallo,

Ik heb in 2017 een convenant en ouderschapsplan gekregen. Ik heb het gevoel dat het aan het een en het ander niet klopt en dat uit wil laten zoeken.
Ook omdat ik het een en het ander ben tegen gekomen (en ook bewijzen voor heb) dit wil ik graag uit laten zoeken ik weet alleen niet hoe.

Met vriendelijke groet,

Is er al een scheiding uitgesproken? Want doorgaans kan je daarna niet echt essentiƫle zaken veranderen aan afspraken. ( tenzij echt opzet om te misleiden of te laten dwalen / bedrog enz.) Je mag me ook direct contacteren zodat ik de papieren daarna voor je kan controleren.

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

Hallo,

Er is een echtscheiding uitgesproken, convenant en ik heb een ouderschapsplan. Want we hebben een zoon van 9 op speciaal onderwijs en begeleiding in huis (van 4 verschillende instanties)


Dan is er doorgaans weinig kans zaken uit het convenant te veranderen , wel kleine aanpassingen als behoeften van alimentatie zijn veranderd , of er verhuisd moet worden in verband met werk U mag ook mij direct contacteren om te bezien of wijziging mogelijk is.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag