Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Ik heb 1,5 a 2 jaar geleden een dakwerk klus uitgevoerd bij een klant. Toen ik nog een eigen bedrijf als zzpér had. Nu heeft de klant een dak lekkage. En wil mij aansprakelijk stellen voor de kosten die er mee gemoeid zijn. Of ik moet het zelf oplossen of hij schakelt een ander in. Nu heb ik mijn bedrijf in oktober 2019 opgezegd en ben weer in dienst bij een ander bedrijf. Ben ik nu ook nog steeds aansprakelijk voor de ontstane schade zoals de klant bij mij aangeeft? Vanaf het eerste telefoontje dat ik van hem had ontvangen werd er al meteen een dreigende taal geuit.

Het beëindigen van uw bedrijf ons heeft u op zichzelf niet van de verantwoordelijkheid voor de uitvoering van de klus die u hebt gedaan. Wanneer de lekkage het gevolg is van uw werkzaamheden dan zult u dat alsnog moeten (laten) oplossen of de oplossing betalen.

Beoordeel dit antwoord:

Is de lekkage hetgevolg van uw werkzaamheden? Wat heeft u inuw algemene voorwaarden staan? Is er wel sprake van een gebrek dat verband houdt met uw werk? Of is het een nieuwe lekkage?

Twee jaar is best een lange periode en ik zou niet zonder meer akkoord gaan.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag