Stel vraag

Wonen, Buren

Particulier


Hallo, Ik verhuur mijn appartement via een makelaar en heb het beheer uitbesteed aan een beheer bureau . Na een lekkage heeft bureau beheer een aannemer aangesteld om alles te repareren. Ik heb nooit een prijsindicatie(div malen wel gevraagd) gehad. Na ruim een maand ontvang ik nu een factuur van over de 6000 euro. In de overeenkomst met bureau beheer staat dat bedragen boven de 500 euro met verhuurder dienen overlegd te worden dit is nooit gebeurd. Mijn vraag is heb ik hier een zaak en dien ik de zaak te openen of moet ik zeggen ik betaal niet en zij gaan de zaak openen?

Alvast dank voor u antwoord.

Vast staat dat het bureau niet conform de overeenkomst en haar afspraken heeft gehandeld, maar er is wel een probleem. Namelijk dat de reparatie enerzijds noodzakelijk was en anderzijds al gedaan is.
De werkelijke vraag die u zich moet stellen is : had u als gewaarschuwd eigenaar een andere beslissing genomen met dezelfde professionele uitkomst ( u hebt bijvoorbeeld zelf kennis en ervaring en tijd of iemand uit uw familie of vrienden kring rekent een vriendenprijs of u kent zelf een goedkopere aannemer )en had u daarop dan kunnen besparen? Het verschil in prijs is de werkelijke schade ten gevolge van de fout van het bureau.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag