Vraag

Ik ben de eigenaar van een woning naast een flat de flat zijn platte dak is hoger dan mijn dak en er zitten boven mijn dak dan ook loodflappen nou had ik laatst met die westenwind last van lekkage .
Ik had mijn dak het jaar ervoor laten vervangen.
En heb dan ook de dakdekker laten kijken of het allemaal goed was .
Hij zei dat de voegwerk van de muur van de buurman erg slecht was en dat daar de lekkage vandaan kwam .
Nou heb ik twee keer contact gehad met de buurman en hij zou er iemand naar laten kijken .
Dat is inmiddels al 3-4 weken geleden en als ik probeer contact te krijgen om te informeren hoe het ermee staat word ik niet teruggebeld .
Ik heb inmiddels al voicemail ingesproken en Whatsapp berichten gestuurd en op zijn werk gevraagd of hij mij aub wil terugbellen .
Hij woont er zelf niet maar verhuurt appartementen in de flat .

Wat kan ik doen ?

Deel deze vraag

1 Reactie

Dat uw buurman er zelf niet woont is niet zo relevant, u kunt zowel huurder als eigenaar aanspreken, maar doe dit dan nu wel bij brief anders komt er nooit wat van. Natuurlijk kunt u zich in die brief redelijk opstellen maar wel uw buurman op grond van onrechtmatige burenhinder sommeren er wat aan te gaan doen. Ik kan u helpen met het opstellen van een juridisch onderbouwde brief, neem daartoe direct contact net mij op?

Bedankt voor uw stem!

Beoordeel:
* * * * *

Niet het antwoord dat u zocht?

Kies een onderwerp:
Relevante zoekterm:

Welkom terug. Om te reageren of om contact op te nemen dient u eerst in te loggen. Klik op onderstaande knop log in om in te loggen.

Log in
Sluit scherm