Vraag

Ik heb een huurcontract waarin gespecificeerd staat dat er geen afrekening plaatsvindt van de servicekosten (150e voor gas, water en licht). Nu zijn we 3 maanden op vakantie geweest en lijkt het ons niet terecht deze servicekosten te betalen, maar de verhuurder is het hiermee oneens. Ik lees op internet dat de verhuurder verplicht is ieder jaar een overzicht van de kosten te sturen omdat geen winst gemaakt mag worden op de servicekosten. Geldt dit in ons geval ook als in het contract staat dat er geen afrekening plaatstvindt? De situatie wordt nog moeilijker omdat we geen eigen meter hebben.

Deel deze vraag

1 Reactie

Afhankelijk van de bewoordingen in het huurcontract lijkt op basis van uw toelichting dat u geen servicekosten verschuldigd bent. Is dit wel het geval dan zal de verhuurder u daarvan een specificatie moeten overleggen. Voor overleg mag u ook direct contact met mij opnemen. Klikt u op de link naast dit antwoord om te mailen.

Bedankt voor uw stem!

Beoordeel:
* * * * *

Niet het antwoord dat u zocht?

Kies een onderwerp:
Relevante zoekterm:

Welkom terug. Om te reageren of om contact op te nemen dient u eerst in te loggen. Klik op onderstaande knop log in om in te loggen.

Log in
Sluit scherm