Stel vraag

Wonen, Buren

Particulier


Goedenavond,

Mijn vraag gaat over naar mijn huurcontract. Doordat ik naar het buitenland ga wil ik mijn huurcontract opzeggen. Nu is er wat onduidelijkheid over de duur van het contract. Nu is mijn vraag tot waneer mijn huurcontract verloopt. De volgende artikelen betreffen duur en opzegging:

3.1 Deze huurovereenkomst is aangegaan voor onbepaalde tijd met een minimale duur van elf (11) maanden en vijfentwintig (25) dagen, ingaande op 06-09-2019 en lopende tot 01- 09-2020.
3.2 Verhuurder zal het gehuurde op de ingangsdatum van de huur aan huurder ter beschikking stellen, mits huurder heeft voldaan aan alle op dat moment bestaande verplichtingen jegens verhuurder. Indien de ingangsdatum niet op een werkdag valt, zal het gehuurde op de eerstvolgende werkdag ter beschikking worden gesteld.
3.3 Tijdens de in artikel 3.1 genoemde periode kunnen partijen deze huurovereenkomst niet tussentijds door opzegging beƫindigen.
3.4 Indien de in artikel 3.1 genoemde periode verstrijkt, loopt de huurovereenkomst, behoudens opzegging, voor 12 maanden door.
3.5 Beƫindiging van de huurovereenkomst door opzegging dient te geschieden overeenkomstig artikel 18.1 van de algemene bepalingen voor 01-07.

Met vriendelijke groet

De huurovereenkomst kan gedurende de overeengekomen minimumduur niet worden opgezegd. De huurovereenkomst kan voor het eerst tegen 1 september 2020 worden opgezegd.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag