Vraag

hallo ff in het kort mijn dochter woonde samen beide huurder/medehuurder hij woont nu sinds 1 mei (woningbouw) niet meer op het adres .ze hebben beide een papier op gemaakt over de verdeling (waar hij zich niet aan houd) bv hebben een vijver in de tuin neemt wel de duren vissen maar niet de rotzooi ervan, ook zijn er kleren in een caravan van mijn dochter wil hij niet terug geven ook niet via zijn die weet waar hij is ,zit etc want we hebben opgetreden als mediators ook hier een brief opgemaakt dat als alles zo zou blijven en haar met rust liet wij alles zo zouden laten, 1 mei uitgeschreven via woningbouw en 4 mei had hij soort van ingebroken op mijn plaats om zijn vissen te halen etc dit met ong. 15 personen politie vond niet nodig om aangifte te doen totaal 6 politie mensen maar ook hij en zijn vader laten ons niet met rust of er word gereageerd komt goed , we zijn al met de gemeente bezig. wat nu ?

Deel deze vraag

1 Reactie

Geachte heer, mevrouw,

Ik begrijp dat er meerdere (juridische) zaken aan de orde zijn.

Desgewenst kunt u rechtstreeks contact met mij opnemen om een en ander te inventariseren zodat aan u een goed advies kan worden gegeven.

Heeft u nog vragen? Stelt u ze gerust.

Met vriendelijke groet,

Bedankt voor uw stem!

Beoordeel:
* * * * *

Niet het antwoord dat u zocht?

Kies een onderwerp:
Relevante zoekterm:

Welkom terug. Om te reageren of om contact op te nemen dient u eerst in te loggen. Klik op onderstaande knop log in om in te loggen.

Log in
Sluit scherm