Zakelijke vraag

Beste langs deze weg de volgende vraag.
Via een stichting alwaar ik bestuurder ben heb ik een aantal telefoonaansluitingen. Dit zijn zakelijke aansluitingen en afgesloten door de de stichting.
Nu zijn er in de persoonlijke sfeer financiële problemen waardoor er zelf een beschermend bewind is aangevraagd en toegekend. Nu heeft de bewindvoerster contact opgenomen met de telecom provider om de bewindstelling door te geven. Dit heeft geresulteerd dat er een blokkade op de aansluitingen is geplaatst zodat bel/data bundels niet meer kunnen worden aangepast.
Heb aangegeven bij de telecom provider dat de onderbewindstelling prive is en dat dit geen effect kan hebben op de zakelijke aansluitingen. Zij zijn dan ook niet van plan om de blokkade te verwijderen, en word ik door verwezen naar de bewindvoerster. Maar deze heeft en is naar mijn mening geen partij in deze daar de bewind voering privé is en niet zakelijk.
De telecomprovider stelt dan ook dat prive of zakelijk niets uitmaakt.
Naar mijn informatie maakt dit wel degelijk uit en kan prive niet bij de stichting betrokken raken.
Nu is mijn vraag of ik het inderdaad goed zie.

Deel deze vraag

1 Reactie

1 U ziet dat goed. Een beschermingsbewind raakt uw persoonlijke vermogen. Ten aanzien daarvan bent u niet meer beschikkingsbevoegd. Het beschermingsbewind raakt echter niet het vermogen van de stichting.

Bedankt voor uw stem!

Beoordeel:
* * * * *

Niet het antwoord dat u zocht?

Kies een onderwerp:
Relevante zoekterm:

Welkom terug. Om te reageren of om contact op te nemen dient u eerst in te loggen. Klik op onderstaande knop log in om in te loggen.

Log in
Sluit scherm