Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Mijn aannemer blijft na herhaaldelijk aandringen erg in gebreke wat betreft de uitvoering, ik heb hem nadat we afspraken gemaakt hadden na 4 maanden van het verstrijken van de door hem opgegeven datum een laatste mogelijkheid gegeven tot het uitvoeren van de werkzaamheden.

De offerte die de aannemer opgesteld heeft was helemaal niet erg duidelijk, maar tijdens de bouw hebben we een puntenlijst opgesteld en gerefereerd naar de; "door de aannemer uitgebrachte en opgegeven offerte" samen met de afspraken die gemaakt waren in het offertegesprek, nu wel duidelijk omschreven.

Kan ik hier rechtsgeldig iets mee wanneer ik er een zaak van zou maken tot compensatie/uitvoering van de resterende werkzaamheden.

Hij heeft hier een akkoord op gegeven samen met zijn compagnon,

Alvast bedankt voor uw hulp.

eventueel wil ik u inzicht geven in de mailwisseling/stukken als dit voor u handig is

Wanneer de gemaakte afspraken niet worden nagekomen, dan kunt u daar zeker iets mee. U geeft aan dat u a herhaaldelijk heeft aangedrongen, maar dat dat niet tot een oplossing heeft geleid. Het lijkt er daarom op dat de aannemer reeds in verzuim is, waardoor u stappen kunt ondernemen.

Ik ben wel benieuwd naar waarom de aannemer de afspraken niet nakomen en wat er van de afspraken (en de ingebrekestelling) vastligt.

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

Kan ik u hier persoonlijk over benaderen?


Aan de rechterkant van dit antwoord, onder mijn foto, kunt u via de contactknop mij rechtstreeks mailen.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag