Zakelijke vraag

Ik ben ZZper en heb een team van mensen die voor mij werkt. Deze mensen staan dus niet in loondienst, maar krijgen verschillende opdrachten die ze afronden en waar ze voor betaald krijgen.

Omdat deze mensen belangrijke bedrijfsgegevens te weten komen van mijn onderneming, maar ook van klanten wil ik zekerheid hebben dat deze gegevens binnen het bedrijf blijven.

Mijn vraag is dan ook: Kan ik deze mensen een soort van contract laten ondertekenen waardoor zij plichtig zijn om deze informatie voor zich te houden en ze een concurrentiebeding laten ondertekenen en hoe kan ik dat het beste doen?

Deel deze vraag

1 Reactie

Dat kan. U zou dan inderdaad contractueel met die betreffende personen een geheimhoudingsovereenkomst moeten aangaan. Een concurrentiebeding zou daar ook onderdeel van kunnen uitmaken. Indien u hulp nodig hebt bij het opstellen van een dergelijke overeenkomst, neemt u dan gerust contact met mij op.

Bedankt voor uw stem!

Beoordeel:
* * * * *

Niet het antwoord dat u zocht?

Kies een onderwerp:
Relevante zoekterm:

Welkom terug. Om te reageren of om contact op te nemen dient u eerst in te loggen. Klik op onderstaande knop log in om in te loggen.

Log in
Sluit scherm