Vraag

Mijn buren hebben een dakkapel geplaatst. Hierdoor kunnen ze direct m’n achtertuin inkijken en heb ik dus aanmerkelijk minder privacy. Mag dit zomaar?

Deel deze vraag

3 Reacties

1 Het is de vraag in de 'ínkijk' récht direct in uw tuin leid. Niet schuin, of dergelijks, maar direct. Mocht dit zo zijn dan heeft u recht van spreken. Daarnaast, is het zo dat vóór de bouw van de dakkapel contact met u moet zijn geweest over deze plaatsing, zodat u uw bezwaren kenbaar kon maken. Kortom nog een aantal vragen, waar ik graag antwoord op zou willen hebben. U mag mij ook direct benaderen.

Bedankt voor uw stem!

Beoordeel:
* * * * *
Reactie van de vraagsteller
Hartelijk dank voor de reactie.
De buren hebben mij niet in kennis gesteld over de plaatsing van de dakkapel. De buurman is vlak voor aanvang van de werkzaamheden aan de deur geweest om te melden dat er ivm de verbouwing van de badkamer wat geluidsoverlast zou kunnen zijn.

Of de inkijk recht direct mijn tuin in is, durf ik niet te zeggen.Dat vind ik erg lastig te beoordelen. Kan ik u een foto van de nieuwe situatie sturen?
1 als u mij direct benaderd kan ik voorzien van nadere informatie

Bedankt voor uw stem!

Beoordeel:
* * * * *

Niet het antwoord dat u zocht?

Kies een onderwerp:
Relevante zoekterm:

Welkom terug. Om te reageren of om contact op te nemen dient u eerst in te loggen. Klik op onderstaande knop log in om in te loggen.

Log in
Sluit scherm