Vraag

Hallo,

Ik heb een vraag over declaraties.
Ik werk als klinisch psycholoog in de GGZ.
Bij mijn vorige werkgever heb ik in 2018 en 2019 gewerkt. Er is voor herregistratie van klinisch psychologen een budget van 2000 euro beschikbaar (via de CAO) voor cursussen wat je moet volgen voor herregistratie van de BIG registratie van klinisch psycholoog.
IK ben slecht in declaraties doen. In 2019 heb ik mijn teamleider gevraagd of ik nog van 2018 declaraties kon doen. Hij zou t navragen (ik betwijfel of hij dat echt heeft gedaan) en surprise surprise dat zou niet meer kunnen.
over de declaraties van 2019 was ook een gedoe, hij zei dat ik precies tot 2000 euro mocht declareren terwijl anderen veel meer kregen. maar goed , dat is wel de regel dus ik declareren.
ik zag niks op mijn rekening gestort dus ik vroeg voor de zekerheid of het nu geregeld was.
Bleek dat dat niet zo was, ik moest nog aantonen met facturen ed dat ik daadwerkelijk die cursussen had gevolgd. Dat oorspronkelijke declareren had ik in 2019 gedaan, dat t werd nagegaan door hem was in 2020, niet lang voordat mijn tweede jaarcontract af zou lopen (welke niet werd verlengd). nu ben ik uit dienst en kan ik niet (goed) in het systeem omdat ik uit dienst ben natuurlijk.
Volgens mij heb ik sowieso recht op declaraties van 2019 tot 2000 euro als ik dat aantoon;

mijn voornaamste vraag is of ik ook die 2000 euro van 2018 mag declareren, heb ik daar recht op?
daarnaast heb ik nog andere declaraties die ik kan doen qua reizen van interne cursussen in andere steden, wat toch ook bij elkaar zo'n 150 euro is.

kunnen jullie mij vertellen waar ik recht op heb?

Deel deze vraag

1 Reactie

Als de afspraak destijds gemaakt is dat u mag declareren, dan moet uw voormalig werkgever zich daaraan houden, oftwel uw declaraties voldoen. Er geldt in beginsel een verjaringstermijn van 5 jaar. Als u wilt overleggen, neem gerust vrijblijvend contact met mij op.

Bedankt voor uw stem!

Beoordeel:
* * * * *

Niet het antwoord dat u zocht?

Kies een onderwerp:
Relevante zoekterm:

Welkom terug. Om te reageren of om contact op te nemen dient u eerst in te loggen. Klik op onderstaande knop log in om in te loggen.

Log in
Sluit scherm