Vraag

Ik wil graag mijn sportschool opzeggen, omdat ik een longaandoening heb en zolang er vaccinatie is durf ik daar niet te sporten, ik heb in 2013 een 2 jarige abonnement genomen en is tot nu toe altijd verlengd, dus ik kan maandelijks opzeggen. Ik heb een email verzonden met het uitleg dat ik graag wil opzeggen en dat er in het contract staat dat ik 1 maand opzegtermijn heb en dat ik die nu heb betaald, omdat ik al 2 maanden na sluiting gewoon geld heb betaald. Ze reageren totaal niet op mijn email en als ik het geld terug boek van 13,55 euro dan krijg een bericht dat er een rekening open staat van 18,55 euro omdat ze 5 euro incasso erbij hebben gedaan, ik heb weer een email gestuurd dat ik per email mijn abonnement wil opzeggen voor nu, weer reageren ze er niet op en als ik het terug boek, staat er nu een bedrag van 35,55 euro open. Dit kan oneindig zo door gaan totdat er een groot bedrag open staat. Filialen zijn dicht en negeren mijn emails en ze hebben geen telefoonnummer. Wat kan ik doen?

Deel deze vraag

1 Reactie

Erg vervelend allemaal voor u, dat voorop. U doet er verstandig aan om een ingebrekestelling te versturen waarin u aangeeft dat men na in verzuim is geraakt door niet et reageren op uw verzoek. Uiteraard, kan ik u hiermee kosteloos van dienst zijn. Heeft u nog vragen stel ze gerust.

Bedankt voor uw stem!

Beoordeel:
* * * * *

Niet het antwoord dat u zocht?

Kies een onderwerp:
Relevante zoekterm:

Welkom terug. Om te reageren of om contact op te nemen dient u eerst in te loggen. Klik op onderstaande knop log in om in te loggen.

Log in
Sluit scherm