Vraag

BETAAL ALIMENTATIE HEEL VEEL ECHTER KRIJG NU JAARLIJKS 120 EURO PER JAAR MINDER TERUG VAN DE BELASTINGDIENST HOE KAN IK DIT OPLOSSEN STRAKS HEEFT MIJN EX MEER DAN IK ZELF OMDAT ZE GEEN WERK GAAT ZOEKEN TEVENS HEB IK MIJN WONING INMIDDELS TERUG GEKOCHT EN MEER LASTEN GEKREGEN KAN DIT MEEGENOMEN WORDEN IN DE HERBERKENING

Deel deze vraag

1 Reactie

Geachte heer,

Om antwoord te geven op de vraag inzake de teruggave van de belastingdienst is wel inzage nodig in uw totale belastingtechnische situatie en is afhankelijk van uw totale inkomens en uitgaven/kosten situatie. Uiteraard ben ik bereid om daar naar te kijken.

Indien uw ex-echtgenote weigert om werk te zoeken en daartoe geen enkele actie onderneemt en u kennelijk in een gewijzigde financiƫle situatie terecht bent gekomen, kan afhankelijk van die situatie worden bezien of u geen dan wel minder alimentatie kunt betalen. Een berekening kan ik voor u maken.

Desgewenst kunt u rechtstreeks contact met mij opnemen.

Met vriendelijke groet,

Bedankt voor uw stem!

Beoordeel:
* * * * *

Niet het antwoord dat u zocht?

Kies een onderwerp:
Relevante zoekterm:

Welkom terug. Om te reageren of om contact op te nemen dient u eerst in te loggen. Klik op onderstaande knop log in om in te loggen.

Log in
Sluit scherm