Vraag

hallo. wij hebben een meningsverschil met het bemiddelingsbureau waar wij een huis van hebben gehuurd. Na einde huur waren er kosten van onze borg afgetrokken waar wij het niet mee eens zijn geweest. Deze hebben wij door middel van email met fotos weerlegd. Na 7 weken lang geen antwoord te hebben ontvangen heb ik gebeld en volgens de eigenaresse van het bemiddelingsbureau is de zaak al lang afgehandeld en heeft zij het bedrag wat geclaimd werd door de eigenaar aan de eigenaar uitbetaald en dus van onze borg ingehouden. Dit terwijl er duidelijk door ons een uitleg was gegeven waarom dit niet redelijk was.
Kan zij zomaar de zaak afhandelen zonder onze informatie mee te nemen in de afhandeling?
groet, Merle

Deel deze vraag

1 Reactie

U moet de eigenaar in gebreke stellen omdat hij volgens u verzuimt uw borg terug te geven voor het deel dat u weerspreekt. Wat is er aan dispuut over? Is er een staat van oplevering en aanvang gemaakt? Zo nee dan staat u aardig sterk en moet verhuurder bewijzen dat het gebrek al niet bestond ten tijde van aanvang huur wat natuurlijk moeizaam zal zijn. Ik kan er wel wat aan doen , dan moet u direct contact opnemen.

Bedankt voor uw stem!

Beoordeel:
* * * * *

Niet het antwoord dat u zocht?

Kies een onderwerp:
Relevante zoekterm:

Welkom terug. Om te reageren of om contact op te nemen dient u eerst in te loggen. Klik op onderstaande knop log in om in te loggen.

Log in
Sluit scherm