Vraag

Goedemiddag,

Ik zit in een lastige situatie, mijn ex partner is een jaar geleden bij mij gekomen. Ze had niks en heb in principe alles betaald om ervoor te zorgen dat ze van een huis een thuis kon maken.
Nu is het zo dat ze een half jaar later de auto defect had en daarbij heb ik haar nogmaals financieel geholpen, ditmaal met de aanschaf van een auto.

Deze heb ik destijds betaald voor haar en opgehaald. Echter ivm het vele rijden wat ze moet voor woon werk verkeer had ik besloten dat ze de auto op eigen naam zou houden.

Nu is het zo dat ik de auto betaald heb, daarvan is een factuur aanwezig. Het geld is er bij mij ook afgegaan dit is aantoonbaar. Daarnaast heb ik de auto zelf afgehaald bij de garage.

Tot in hoeverre is het mogelijk dat ik deze auto kan terugvorderen nu de relatie ten einde is?

Deel deze vraag

1 Reactie

Dat hangt van het vermogens regime af wat heerste tijdens de relatie en daarna, maar hoe u het verhaal vertelt doet mij meer denken aan een schenking ( helpen). Tenzij er afspraken over terug betaling zijn gemaakt?

Bedankt voor uw stem!

Beoordeel:
* * * * *

Niet het antwoord dat u zocht?

Kies een onderwerp:
Relevante zoekterm:

Welkom terug. Om te reageren of om contact op te nemen dient u eerst in te loggen. Klik op onderstaande knop log in om in te loggen.

Log in
Sluit scherm