Vraag

Mijn buren hebben de groene (GFT) kliko tegen de schutting staan van een meter hoog. Als zij de klep omhoog doen gaat deze over de schutting heen (en zweeft dus in mijn tuin). Dit is vlakbij mijn woning en geeft stank- en vliegjes overlast (zeker nu bet warmer weer is). Relatie met buren is niet zo goed dat het bespreekbaar is. Geldt hier een wettelijke bepaling voor?

Deel deze vraag

4 Reacties

1 Uiteraard, is het van belang dat buren elkaar géén hinder toebrengen. Mocht dit wél zo zijn dan kunt u nadere maatregelen treffen. Jammerlijk, dat de 'relatie' tussen uw beiden is verslechterd. Maar u kunt de buren hier wel over aanspreken, desnoods, met bijstand van de woningbouw mocht het een huurwoning betreffen. Heeft u nog vragen,stel ze gerust.

Bedankt voor uw stem!

Beoordeel:
* * * * *
Reactie van de vraagsteller
Hartelijk dank voor uw antwoord. Kan ik concluderen dat er geen wettelijke bepaling voor geldt (zoals bijv. afstand boom erfgrens)? Het betreft een koophuis, dus helaas kan ik geen woningbouw inschakelen voor bijstand.
Ik adviseer u om de plaatselijke gemeentelijke verorderdeningen van uw gemeent door te nemen. Daar staat een artikel in over huisvuil et cetera. Mocht u nog vragen hebben, stel ze gerust.

Bedankt voor uw stem!

Beoordeel:
* * * * *
Reactie van de vraagsteller
Hartelijk dank, dat zal ik doen.

Niet het antwoord dat u zocht?

Kies een onderwerp:
Relevante zoekterm:

Welkom terug. Om te reageren of om contact op te nemen dient u eerst in te loggen. Klik op onderstaande knop log in om in te loggen.

Log in
Sluit scherm