Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Goede middag,
Wij hebben een beton aanrechtblad gekocht en laten plaatsen door bedrijf waar het gekocht is, zij zijn dit woensdag wezen plaatsen. Nu zijn erbij het plaatsen haarscheurtjes op 2 plaatsen in het blad ontstaan zij hebben dit gezien en het “ gerepareerd” de scheurtjes zijn nog zichtbaar. We zijn hier niet blij mee je koopt iets nieuws en het is gelijk kapot. Ze doen er verder niets mee omdat zij zeggen dat dit met vervoeren en plaatsen kan gebeuren en zij dit in de algemene voorwaarden aangeven en voor hun is het dan klaar. Kan dit zo op deze manier, we willen graag van u horen of we hier iets tegenin kunnen brengen. Helaas hebben we geen rechtsbijstand verzekering. Wij horen graag van u.
Mvg Nancy

Van dwingend recht mag wettelijk niet worden afgeweken , kleine onregelmatigheden kunnen optreden afhankelijk van het materiaal, maar u hoeft geen uitdrukkelijk aanwezige gebreken te dulden en kunt dus herstel dan wel vervanging eisen,

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

Dank u voor de reactie, maar zij vinden dat dit kan gebeuren en dat we dit dan moeten accepteren. Zij geven aan dat dit in de overeenkomst staat en die hebben we getekend, maar als wij het zelf zouden hebben gedaan dan denk ik oké maar zij hebben zelf de scheurtjes veroorzaakt, en hebben te kennen gegeven we hebben het gerepareerd en dat is wat we doen en verder niets.
Dus ook als wij zoals u aangeeft dat dit uitdrukkelijk aanwezige gebreken zijn en wij herstel of vervanging willen, laten zij weten dit niet te doen omdat dit kan gebeuren.
Ik ben bang dat we gewoon niets kunnen.
Ik hoor graag van u,
Mvg Nancy van de Werken


Nou dan moet u ze in gebreke stellen in verband met de schade door onzorgvuldig werken, als na reparatie of herstel u nog niet tevreden bent hebt u recht op kostloze vervanging. U moet het wel juridisch verwoorden en maken anders gebeurt er niets. Ik kan mogelijk iets verder komen dan u daarom en u kunt daartoe direct contact opnemen met mij.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag