Vraag

Hallo mijn ex man en ik hebben ons oude huis verkocht aan zijn nieuwe vriendin maar met verlies , dat wordt ingelost met een stukje spaardeel. Van dat spaardeel blijft er 9500 over dus ieder de helft zou je Denken. Wij hebben gezamenlijke nog een schuld van 10.000 euro die hem is toegewezen na de scheiding. Nu blijk ik de helft van 9500 te krijgen en mijn ex eist dat hij het geld wilt, om die lening af te lossen. Eerst zei ik die is joi toegewezen maar al snel dreigde hij met dat ik dan geen alimentatie meer zou krijgen, omdat we na de scheiding hadden gekozen voor wel alimentatie terwijl hij dat eigenlijk niet hoefde te betalen. Maar dat is wel vast gelegd . Ik wil nu zelf het geld in die lening stoppen ( terwijl die hem is toegewezen) flipt hij hellemaal de pan uit dat het geld eerst naar hem moet en als ik het niet doe hij de alimentatie stopt .. of verrekend !! Ik heb hem gezegd het gaat erom dat die lening er vanaf gaat dus wat is het probleem .. naar dring niet door tot hem.. wat is nu handig om te doen ? Pfff

Deel deze vraag

1 Reactie

Als de schuld aan hem is toegewezen dan neem ik aan dat de schuld nu op zijn naam staat of dat is nog niet veranderd of de uitlener wil niet meewerken? Partner alimentatie mag worden verrekend met uitstaande vorderingen maar die moet wel bestaansrecht hebben en opeisbaar zijn.

Bedankt voor uw stem!

Beoordeel:
* * * * *

Niet het antwoord dat u zocht?

Kies een onderwerp:
Relevante zoekterm:

Welkom terug. Om te reageren of om contact op te nemen dient u eerst in te loggen. Klik op onderstaande knop log in om in te loggen.

Log in
Sluit scherm