Vraag

Ik heb tegen mijn zin in een slechtwerkende cv-installatie in huis gekregen. Ik had altijd een goed functionerende gaskachel. De huisbaas heeft toen gezegd dat hij mijn huis op zijn stroomvoorziening zou aansluiten, waarbij ik dan 10 procent minder zou betalen, dan wat ik aan stroom aan de Eneco betaal. Qua kosten zou het voor mij een win-win situatie zijn

Dat leek mij wel een goede deal.

Nu stuurt hij sinds 2 maanden facturen dat ik 40 euro voor gasgebruik moet gaan betalen. Ik neem geen gas van hem af, betaal nog steeds voor gewoon gasgebruik van de geiser aan de Eneco.

Hij zegt dat ik moet meebetalen voor zijn geiserkosten voor de cv.
Maar dat was nooit de afspraak. Ik ben het hier niet mee eens. Wat zijn mijn rechten? Ik wil niet betalen voor iets wat nooit afgesproken is!

Deel deze vraag

1 Reactie

1 Als u niet datgene hebt afgesproken dan kan de verhuurder u ook niet daaraan houden. Is er schriftelijk iets bepaald dan kunt u daarop terugvallen anders zal hij het een en ander moeten bewijzen. Ik raad u aan schriftelijk de afspraak te ontkennen en aanspraak maken op de 10% minder verbruikskosten. Komt u er samen niet uit en ontstaat er een juridisch geschil, neemt u dan desgewenst direct contact met mij op voor overleg.

Bedankt voor uw stem!

Beoordeel:
* * * * *

Niet het antwoord dat u zocht?

Kies een onderwerp:
Relevante zoekterm:

Welkom terug. Om te reageren of om contact op te nemen dient u eerst in te loggen. Klik op onderstaande knop log in om in te loggen.

Log in
Sluit scherm