Stel vraag

Consument, Verzekering, Schade

Particulier


Hallo,

Ik heb mijn tanden laten bleken. Dit was mijn eerste keer. Na de behandeling kreeg ik enorm veel last van mijn bovenlip. Ik ben de volgende dag naar de huisarts gegaan en kreeg te horen dat ik brandwonden heb op mijn lip. Ik heb mondspoeling hiervoor moeten aanschaffen en jodium. Verder heb ik pijn door de wond en kan niet normaal eten en praten is ook lastiger geworden.
Ik heb contact opgenomen met het praktijk waar ik mijn tanden heb laten bleken en vroeg ze om mijn geld terug te geven (200 euro) en dat ik verder geen behandeling hierdoor wil. Ze zeiden tegen mij dat ze eerst dit moeten navragen en dat ik van ze later iets te horen zou krijgen. Uiteindelijk heb ik niks van ze gehoord, waardoor ik zelf met ze contact heb moeten nemen. En toen kreeg ik te horen dat ze niet mee willen werken en dat zij mij 15 lessen tegoed geven. Dit is absoluut niet wat ik wil nadat ik brandwonden heb gekregen door een fout van hun. De huisarts zei ook dat dit niet normaal is voor Tandenbleken om brandwonden te krijgen.

Wat voor stappen kan ik verder nemen? Alvast bedankt!

Goedemiddag,
Goed dat u al contact heeft opgenomen met de praktijk, het is vervelend om te horen dat men ondanks de duidelijke schade niet wilt meewerken aan een oplossing.
Uw huisarts heeft zelf ook al aangeven dat het niet normaal dat er brandwonden ontstaan bij het tandenbleken. Op het moment dat de praktijk niet mee wilt werken aan een oplossing, kunt u de praktijk aansprakelijk stellen voor een onrechtmatige daad. U heeft namelijk schade geleden door de behandeling behandeling, uitgevoerd door de praktijk.
Op het moment dat u iemand aansprakelijk stelt voor een onrechtmatige daad kunt u van diegene ook een schadevergoeding eisen. Terugbetaling van het tandenbleken, is een redelijke vraag. Daarnaast kunt u ook de bijkomende kosten op de praktijk verhalen. U kunt dan denken aan de uitgaven voor het mondwater en jodium.
Beantwoord dit uw vraag?

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

Goedemiddag,
Dank voor de reactie! U heeft inderdaad mijn vraag beantwoord. Nu is het ook voor mij duidelijk wat ik zou kunnen doen.
Bedankt!



Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag