Vraag

Geachte heer, / mevrouw,
Binnenkort wil ik mijn dochter eventueel tijdelijk bij mij in mijn huurhuis nemen tot zij een woonruimte voor haarzelf heeft gevonden. Op het moment woont zij nog samen met haar vriend waar zij voorlopig dan mede ingeschreven blijft staan op zijn adres. Ook overweegt zij zolang bij een vriendin te gaan wonen met dan op mijn adres een briefadres voor haar zodat ik de post van mijn dochter ontvang.
Mijn dochter van 24 jaar werkt en ik woon alleen en ontvang een uitkering vanuit IOAW/IOAZ
Ik weet niet wat wettelijk is toegestaan en vraag bij deze of u mij hierover kunt informeren en waar ik de eventuele wijziging van mijn woonsituatie t.z.t. dien door te geven.
Ik verneem het graag van u.
Met vriendelijke groet,

Deel deze vraag

1 Reactie

Voor uw uitkering kan het betekenen dat u zal worden gekort als de gemeente bijvoorbeeld erachter komt dat uw dochter die werkt bij u woont in werkelijkheid. Maar minder dan 4 maanden ergens verblijven is volgens de wet geen wonen , maar logeren. Het hangt dus van de tijd af die zij nodig heeft en of er mensen in uw omgeving zijn die gaan klikken .( ook al is dat onterecht, het geeft dan toch weer stress.)

Bedankt voor uw stem!

Beoordeel:
* * * * *

Niet het antwoord dat u zocht?

Kies een onderwerp:
Relevante zoekterm:

Welkom terug. Om te reageren of om contact op te nemen dient u eerst in te loggen. Klik op onderstaande knop log in om in te loggen.

Log in
Sluit scherm