Vraag

Ik heb in 2016 een tv gekocht van 750 euro merk philips bij de mediamarkt nu is hij al voor de 2de keer stuk en kan hij niet gemaakt worden omdat er geen onderdelen zijn of het economisch te duur wordt.Dit werd gelijk gemeld toen ik de tv ter reparatie aanbood.Er wordt nu gezegd je krijgt een deel van je geld terug ,mag dit of heb ik nog meer rechten ik vind dit wel erg gemakkelijk wat Philips en de mediamarkt doen.

Deel deze vraag

2 Reacties

Van een TV mag verwacht worden dat hij een groot aantal jaren mee gaat. Kan de TV niet meer gerepareerd worden om de redenen die u noemt dan is een compensatie op zijn plaats. Het hangt van de staat, kwaliteit en dagwaarde af hoeveel u terug dient te krijgen. U zult niet de nieuwwaarde ontvangen omdat de TV al enige jaren is gebruikt. U kunt ook vervanging van de TV vragen maar dit is geen harde eis. Kortom, de verkoper zal u moeten compenseren.

Bedankt voor uw stem!

Beoordeel:
* * * * *
En dat doet ie ook. Maar ik vind wel dat een tv van 750 langer mee moet gaan dan 4 jaren zonder ernstige problemen. U kunt de afschrijvingstabellen gebruiken van uw inboedelverzekeraar bijvoorbeeld om te bepalen of de verkoper u voldoende compenseert.

Bedankt voor uw stem!

Beoordeel:
* * * * *

Niet het antwoord dat u zocht?

Kies een onderwerp:
Relevante zoekterm:

Welkom terug. Om te reageren of om contact op te nemen dient u eerst in te loggen. Klik op onderstaande knop log in om in te loggen.

Log in
Sluit scherm