Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Ik heb in 2016 een tv gekocht van 750 euro merk philips bij de mediamarkt nu is hij al voor de 2de keer stuk en kan hij niet gemaakt worden omdat er geen onderdelen zijn of het economisch te duur wordt.Dit werd gelijk gemeld toen ik de tv ter reparatie aanbood.Er wordt nu gezegd je krijgt een deel van je geld terug ,mag dit of heb ik nog meer rechten ik vind dit wel erg gemakkelijk wat Philips en de mediamarkt doen.

Van een TV mag verwacht worden dat hij een groot aantal jaren mee gaat. Kan de TV niet meer gerepareerd worden om de redenen die u noemt dan is een compensatie op zijn plaats. Het hangt van de staat, kwaliteit en dagwaarde af hoeveel u terug dient te krijgen. U zult niet de nieuwwaarde ontvangen omdat de TV al enige jaren is gebruikt. U kunt ook vervanging van de TV vragen maar dit is geen harde eis. Kortom, de verkoper zal u moeten compenseren.

Beoordeel dit antwoord:

En dat doet ie ook. Maar ik vind wel dat een tv van 750 langer mee moet gaan dan 4 jaren zonder ernstige problemen. U kunt de afschrijvingstabellen gebruiken van uw inboedelverzekeraar bijvoorbeeld om te bepalen of de verkoper u voldoende compenseert.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag