Vraag

Inmiddels zijn mijn ex en ik al ruim 6 jaar gescheiden. We hebben samen een ouderschapsplan opgesteld in de loop der jaren ook een aantal maal samen op een positieve manier wijzigingen aangebracht.
Door een conflict wil mijn ex nu het ouderschapsplan wijzigen en de tijden van overdracht van onze kids wijzigen.
Terwijl dit al jaren goed is verlopen.

Ik heb aangegeven dat het huidige plan voor mij prima is en dat het me niet handig lijkt om op momenten van conflict wijzigingen te doen in het ouderschaps plan en ben hier niet mee akoord gegaan. Mijn ex is vrij om een mediator in te schakelen, maar dat wil hij niet.

Kan ik mijn ex houden aan het door ons gezamenlijk ondertekende plan? en/of moet ik hier zelf een mediator inschakelen en/of is dit niet nodig omdat het huidige plan volstaat?

Deel deze vraag

1 Reactie

1 Geachte heer, mevrouw,

Ja u kunt uw ex houden aan het - nog steeds van kracht zijnde - ouderschapsplan. Ik zie geen grond voor u om zelf een mediator in te schakelen. Indien uw ex zich niet houdt aan het ouderschapsplan dan adviseer ik om te proberen om in gesprek te komen. Hoe oud zijn de kinderen?

Heeft u nog vragen? Stelt u ze gerust.

met vriendelijke groet,

Bedankt voor uw stem!

Beoordeel:
* * * * *

Niet het antwoord dat u zocht?

Kies een onderwerp:
Relevante zoekterm:

Welkom terug. Om te reageren of om contact op te nemen dient u eerst in te loggen. Klik op onderstaande knop log in om in te loggen.

Log in
Sluit scherm