Vraag

Beste lezer,
Mijn schoonvader heeft een 2e hands caravan gekocht bij een caravan speciaalzaak. De caravan leek als nieuw en daarvoor heeft hij ook betaald. Nu een week later ontdekte hij hagelschade op het dak en daarvan is niets vermeld tijdens de koop. De winkel zelf zegt dat hij alleen het koopcontract kan ontbinden. Mijn schoonvader zelf is nog langs een andere caravan zaak geweest om te vragen hoeveel waarde vermindering de schade levert en wat het kost om te maken. De waarde vermindering is 1.500,- en het repareren 3.000,-. Zou u mij kunnen helpen? Groetjes!

Deel deze vraag

1 Reactie

1 Wanneer de verkoper heeft verzuimd mededelingen te doen omtrent de hagelschade en dit komt vast te staan, dan kunt u in eerste instantie de verkoper daarvoor schriftelijk aansprakelijk stellen om deze schade of te herstellen of u daarvoor te compenseren. Weigert de verkoper dan kunt u de koop ontbinden en uw geld terugvorderen. Neemt u desgewenst contact met mij op voor overleg. Klikt u op de link naast dit antwoord onder mijn naam.

Bedankt voor uw stem!

Beoordeel:
* * * * *

Niet het antwoord dat u zocht?

Kies een onderwerp:
Relevante zoekterm:

Welkom terug. Om te reageren of om contact op te nemen dient u eerst in te loggen. Klik op onderstaande knop log in om in te loggen.

Log in
Sluit scherm