Vraag

Wij hebben een pony verkocht..
Was te kort bekapt en liep daardoor niet lekker aan de koper gemeld en dat kwam allemaal goed.
Nu is hij daar 2 weken en loopt ie op t harde nog steeds niet lekker, ze wilde m keuren voor verzekering maar afgekeurd... ze mocht hem keuren voor de koop heeft ze niet gedaan wij weten verder niet beter dan dat hij altijd goed is geweest na dat bekap verhaal.
Nu denkt ze dat hij misschien ligt hoefbevangen is wat bij mij echt nooit t geval is geweest hij was bij ons goed verzekerd dus dan had ik dat wel laten onderzoeken en buiten dat liep hij bij het ophalen van de pony ook weer goed.
Mijn vraag wat zijn mijn rechte mocht ze het paard terug willen brengen?

Deel deze vraag

1 Reactie

Als u de mededelingen t.a.v. de staat van het paard hebt gedaan dan had koper bij twijfel het een en ander moeten onderzoeken. Nu hij dit heeft nagelaten kunt u dit niet worden verweten en zal hij het risico van afkeur moeten accepteren. Pas als u iets zou hebben verzwegen of als de koper heeft gedwaald dan heeft hij mogelijkheden om van de koop af te komen. Komt u er samen niet uit en ontstaat er een juridisch geschil, neemt u dan desgewenst direct contact met mij op voor overleg.

Bedankt voor uw stem!

Beoordeel:
* * * * *

Niet het antwoord dat u zocht?

Kies een onderwerp:
Relevante zoekterm:

Welkom terug. Om te reageren of om contact op te nemen dient u eerst in te loggen. Klik op onderstaande knop log in om in te loggen.

Log in
Sluit scherm