Vraag

Goeden middag,

Mijn man en ik willen graag scheiden en wij doen dit samen bij een mediator. Ik heb een vraag over de financiƫle afwikkeling: wij zijn getrouwd in gemeenschap van goederen, maar als de scheiding nog niet voltrokken is en mijn man geld van onze bankrekening afhaalt voor eigen belang word de bedrag dan wel nog gedeeld of is het dan gewoon weg? En hoe zit het eruit als hij zich geld laat uitbetalen uit zijn levensloop verzekering?

Bedankt voor u moeite.

Met vriendelijke groet,

Deel deze vraag

1 Reactie

Beide gevallen kunnen leiden tot een rechtszaak met betrekking tot onbehoorlijk bestuur .u kunt ook gedurende de tijd die de echtscheiding in beslag neemt verzoeken het bestuur van de huwelijksgemeenschap op te heffen voor de aanstaande ex die u benadeelt. Maar ik zou daar zeker een advocaat voor raadplegen. Als uw aanstaande ex vermogensbestanddelen verduistert voor u zodat er geen verdeling plaatsheeft: kan dat hem duur komen te staan later. Er kan een boete worden opgelegd in de vorm van een schadevergoeding van het totaal van het verduisterde.

Bedankt voor uw stem!

Beoordeel:
* * * * *

Niet het antwoord dat u zocht?

Kies een onderwerp:
Relevante zoekterm:

Welkom terug. Om te reageren of om contact op te nemen dient u eerst in te loggen. Klik op onderstaande knop log in om in te loggen.

Log in
Sluit scherm