Vraag

Geachte,

Ik ben een klein jaartje gescheiden. Nou hebben we een ouderschapsplan waarin staat dat we een e/o kinderrekening hebben. Op die kinderrekening stort mijn ex vrouw ieder kwartaal de kinderbijslag voor het kopen van kleding en wij storten daar beide €50 per maand op voor de extra kosten.
Van die rekening zou ze (als voorbeeld ) nieuwe kleding kopen voor onze kinderen voor zowel bij haar als bij mij. Dit gebeurde niet. Zonder overleg heeft ze de rekening opgezegd en koopt ze alleen nieuwe kleding voor bij haar en krijg ik alleen oude kapotte kleding, ondanks dat ik herhaaldelijk om nieuwe kleren vroeg. Ik leg daarom geen €50 meer in en eis dat ik 1 derde van de kinderbijslag krijg, zodat ik zelf kleding kan aanschaffen wat ze nodig hebben (ik heb de kinderen 1/3 van de maand). Hier wil ze niet mee akkoord gaan.

Wat voor stappen moet ik nu gaan nemen en in hoeverre sta ik in mijn recht?

Deel deze vraag

1 Reactie

Dit blijft iets dat u onderling dient op te lossen, eventueel middels een mediator zodat u met elkaar in gesprek blijft. Alternatief is via de rechter een wijziging vragen van het ouderschapsplan.

Bedankt voor uw stem!

Beoordeel:
* * * * *

Niet het antwoord dat u zocht?

Kies een onderwerp:
Relevante zoekterm:

Welkom terug. Om te reageren of om contact op te nemen dient u eerst in te loggen. Klik op onderstaande knop log in om in te loggen.

Log in
Sluit scherm