Vraag

Hallo,

Ik wil van werkgever veranderen dit is ook netjes vooraf verteld aan mijn werkgever, maar nu zegt hij dat ik de kosten van mijn gemaakte cursussen volgens de studieovereenkomst moet terug betalen, echter heb ik vooraf mijn laatste cursus nooit gehad over een studieovereenkomst of er een gezien, deze heeft hij nu ik het aangegeven heb pas opgesteld.

In hoeverre kan hij daadwerkelijk dit terugeisen, als dit nooit voor deze cursussen overlegd is en toen der tijd ook niet op papier is gezet?

Groeten

Deel deze vraag

2 Reacties

2 Als uw werkgever nu pas iets op papier heeft gezet, dan neem ik aan dat u dat niet hebt ondertekend. In dat geval is er geen sprake van een overeenkomst en kan uw werkgever de kosten ook niet terugvorderen. Mochten hier problemen over ontstaan dan kan ik u daar desgewenst bij helpen.

Bedankt voor uw stem!

Beoordeel:
* * * * *
Reactie van de vraagsteller
Bedankt voor u reactie, er is verder niks ondertekend, mochten er verder problemen ontstaan dan kom ik bij u terug bedankt.

Groeten,

Niet het antwoord dat u zocht?

Kies een onderwerp:
Relevante zoekterm:

Welkom terug. Om te reageren of om contact op te nemen dient u eerst in te loggen. Klik op onderstaande knop log in om in te loggen.

Log in
Sluit scherm