Vraag

Op donderdag 16 juli heb ik een bank besteld in de winkel. Indicatielevertijd; week 36. Op maandag 20 juli heb ik een mail van de leverancier ontvangen dat de levertijd 3 tot 4 weken langer kan duren omdat materialen niet op voorraad zijn. Als ik dit had geweten had ik de bank niet besteld. Kan ik onder de koop uitkomen? Ik heb aangegeven dat ik de bank eigenlijk voor 1 augustus zou willen maar kon leven met een levering in week 36.

Deel deze vraag

2 Reacties

Als u hebt aangegeven in de winkel dat het essentieel is voor u de bank voor 1 aug te ontvangen dan kunt u van de koop af indien deze datum niet wordt gehaald. Is er een indicatielevertijd dan kunt u niet zomaar van de koop af. U zou dan de winkel eerst een redelijke termijn moeten geven om alsnog te leveren. Kan of wil de winkel dit niet dan kunt u de koop ontbinden. Komt u er samen (nog) niet uit en ontstaat er een juridisch geschil, neemt u dan desgewenst contact met mij op voor overleg. Klikt u op de direct-contact knop naast dit antwoord onder mijn naam.

Bedankt voor uw stem!

Beoordeel:
* * * * *
Onder de CBW voorwaarden niet als u akkoord bent gegaan met een vermoedelijke levertijd zie artikel 6 voor of tijdens de koop.https://www.cbw-erkend.nl/uploads/av2020-mei-wonen-lossepags.aa7a6f.pdf

Bedankt voor uw stem!

Beoordeel:
* * * * *

Niet het antwoord dat u zocht?

Kies een onderwerp:
Relevante zoekterm:

Welkom terug. Om te reageren of om contact op te nemen dient u eerst in te loggen. Klik op onderstaande knop log in om in te loggen.

Log in
Sluit scherm