Vraag

Wij hebben recent een leverings overeenkomst gesloten voor een puppy.Aan de voorwaarde voor levering, een aanbetaling van 25%, hebben wij direct voldaan. Zeer recent heeft zij geeist dat alle eigenaren gedurende de komende 5 zondagen bij haar thuis puppy's moeten komen knuffelen. Wij hebben aangegeven dat wij in een mantelzorgsituatie zitten en gezien het coronavirus het niet verantwoord vinden om ons te mengen in een groep van ca. 25 voor ons onbekende mensen. Zij is niet ingegaan op de alternatieven die wij aangedragen hebben en heeft de overeenkomst van levering opgezegd en de aanbetaling teruggestort. Wat kunnen wij hier aan doen.

Deel deze vraag

1 Reactie

Die voorwaarde had u ter hand gesteld moeten worden voor of tijdens de koop niet daarna. Deze voorwaarde is daarom nietig en geldt niet. Daarenboven : zelfs als deze rechtsgeldig zou zijn heeft u een overmacht situatie en stelt verkoper zich onredelijk op. U kunt nakoming vorderen en de levering van de puppy.

Bedankt voor uw stem!

Beoordeel:
* * * * *

Niet het antwoord dat u zocht?

Kies een onderwerp:
Relevante zoekterm:

Welkom terug. Om te reageren of om contact op te nemen dient u eerst in te loggen. Klik op onderstaande knop log in om in te loggen.

Log in
Sluit scherm