Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Ik (ZZP) ben in onderhandeling over een contract met addendum met een zorgbemiddelingsbureau. Het contract is opgesteld door de bemiddelaar en door ons beiden ondertekend en het addendum is tegelijkertijd (qua datum) opgesteld door mij en alleen ondertekend door mij, de bemiddelaar weigerde vooralsnog. We waren daarover dus in onderhandeling. Er staat o.a. in hun (wel getekende) contractdeel: Dat het voor onbepaalde tijd wordt aangegaan en dat de overeenkomst na 30 dagen schriftelijk kan worden opgezegd.
De bemiddelaar heeft een rooster opgesteld voor 30 dagen met 13 diensten voor mij erin opgenomen en tijdens deze contractonderhandeling heb ik twee dagen ervan gewerkt, omdat ik er van uitging dat het goed zou komen.
Toen werd ik, na de tweede dienst, gebeld door de directeur dat ik niet meer hoefde te komen. En dat was het wat hun betreft.
Blijven zij in gebreke? En op wat voor wijze? Sta ik in mijn recht? Of niet, vanwege de ontbrekende vierde handtekening van het bureau op het addendum? lesje geleerd???
Bvd

Dat is geheel afhankelijk van de precieze bepalingen van de opdracht-overeenkomst. Er overigens al vanuit gaande dat ook sprake is van een overeenkomst van opdracht en niet van een arbeidsovereenkomst. In het laatste geval kan sprake zijn van een vervaltermijn van 2 maanden waarbinnen een procedure zou moeten worden gestart. Als u wilt overleggen mag u gerust vrijblijvend telefonisch contact opnemen.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag