Stel vraag

Familie, Scheiden, Alimentatie

Particulier


Mijn meerderjarige dochter wordt door de familie en andere kinderen van mijn ex partner, buitengesloten van de samenkomsten, beslissingen en handelingen rondom het overlijden van haar vader. Zij wordt niet ingelicht over belangrijke zaken en haar wensen worden volledig genegeerd. Op haar wens om een kleine hoeveelheid as van haar vader te willen bewaren, wordt negatief beslist. Haar verzoek om afscheid van zijn huis te mogen nemen, door daar nog 1 keer rond te lopen, wordt geweigerd. Zonder haar medeweten is de urn met de as van haar vader, door hen ergens in de natuur achtergelaten, tot het moment van verstrooiing, wij horen van hen en weten daardoor niet waar ...... alles gebeurt achter haar rug om. Zij wordt pas consequent en achteraf op de hoogte gebracht van gebeurtenissen, die haar bij het verwerken van de dood van haar vader zouden kunnen helpen.

Is er een juridische weg, waarmee ik mijn dochter zou kunnen helpen haar rechtspositie en hun laakbare gedrag, aan de familie kenbaar te maken? Zij willen hierover namelijk met ons niet in gesprek.

Geachte mevrouw ,
U benoemt diverse zaken die niet in overleg met uw dochter worden geregeld . Ook ten aanzien van de urn/as. Van belang zijn alle feiten en omstandigheden. Gelet op de ernst en het spoedbelang kunt u desgewenst vanavond nog - zonder kosten - rechtstreeks contact met mij opnemen .

Met vriendelijke groet

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

Dank! Op welke manier kan ik contact met u opnemen?


Reactie van de vraagsteller

Dank! Op welke manier kan ik contact met u opnemen?



Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag