Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Op 22-10-2019 heb ik met u een overeenkomst gesloten en volledig voldaan op deze datum. Vanwege de coronacrisis kunt u onze overeenkomst niet nakomen. En daarom hebt u mij een voucher/tegoedbon aangeboden ter compensatie. Op 27-05-2020 heb ik aangegeven daar geen gebruik van te maken en u verzocht het boekings bedrag aan mij terug te betalen. Tot op heden heb ik geen terug betaling ontvangen

Recht op terug betaling Boeking GTE-F672910

Op grond van Europese artikelen/ verordeningen heb ik recht op terug betaling van het boekings bedrag Euro 837.00

Ik vezoek u om het total bedrag van Eur 837.00 binnen de termijn van 30 dagen over te maken naar bankrekening NL03ABNA0421246189 tnv B van den Heuvel ovv “terug betaling boeking Efteling”

De Nederlandse regering heeft een subsidie gegeven aan de Efteling organisatie van Euro 9.934.824 Die zelfde regering wil dat ik mijn verplichtingen aan hun voldoet zonder tijds limiet.

20 maanden geld opzij zetten is ook in mijn situatie niet haalbaar

Mocht mijn verzoek niet leiden tot ontvangst van het genoemde bedrag , dan zal ik stoppen met de efteling te promoten in Northern Ireland en mijn klacht voorleggen aan de handhavende autoriteit en eventueel gerechtelijke stappen ondernemen



Kind regards Ben van den Heuvel. Ook met dit schrijven kom ik er niet verder mme met hun. mijn vraag wat voor mogenlijk heden heb over.

Indien er een klachteninstituut is waar de Efteling bij is aangesloten dan raad ik u aan uw klacht aan hun te richten. Raadpleegt u eerst de algemene voorwaarden. Is dit er niet dan zult u zich tot de rechter moeten wenden. Alvorens dit te doen kan een brief van een jurist de zaak wellicht vlottrekken en wordt uw klacht ook serieus genomen. Neemt u desgewenst direct contact met mij op voor overleg. Klikt u op de link naast dit antwoord onder mijn naam.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag