Zakelijke vraag

Ik had een offerte gekregen voor een financial lease auto op de zaak. Hiermee ging ik akkoord Na het ondertekenen van het koopcontract met onder in kleine letters dat het voldeed aan de algemene voorwaarde van bovag zakelijk ging de autodealer de financial lease aanvragen bij hun financieringsmaatschappij.

Vervolgens kreeg ik na een week te horen dat de financiering niet is GOEDGEKEURD. Dit vond ik natuurlijk niet leuk omdat ik de auto graag wou. Ik heb nog geprobeerd een grotere aanbetaling voor te stellen maar dit mocht ook niet baten.

Vervolgens krijg ik te horen dat ik iets anders moet regelen of 15% van de afgesproken verkoopprijs moet betalen omdat ik dan het contract ontbind.

Maar ik wou de auto via financial lease, hun eigen financieringsmaatschappij heeft mij afgewezen.

Wat zijn hierin nu mijn rechten want ik weiger uiteraard 15% boete te betalen.

Mij is nooit verteld dat als de financiering niet werd goedgekeurd ik een boete van 15% moest betalen!

Deel deze vraag

1 Reactie

Of u hier onderuit kunt, hangt af van hoe de overeenkomst er precies uit ziet en hoe de "kleine lettertjes" luiden. Dat zou onderzocht moeten worden. Uw vraag kan zo niet worden beantwoord.

Bedankt voor uw stem!

Beoordeel:
* * * * *

Niet het antwoord dat u zocht?

Kies een onderwerp:
Relevante zoekterm:

Welkom terug. Om te reageren of om contact op te nemen dient u eerst in te loggen. Klik op onderstaande knop log in om in te loggen.

Log in
Sluit scherm