Vraag

Beste allemaal, ik huur al 6 jaar een woning van de woningbouw. Sinds 2 weken heb ik nieuwe buren. Ik zag een draadje boven de schutting en vroeg me af wat het was. de schutting is van hout en in prima staat. Echter de buurman vertelde me dat hij het gaat vervangen door beton. Hij gaf ook aan dat ik zelf kon beslissen of ik meebetaal of niet. a. ik heb helemaal geen geld voor meebetalen en de schutting is prima in orde. ik heb dit aangegeven. Wat moet ik nu doen? Ik wil niet opgezadeld worden met kosten die ik ook niet kan betalen. Ik zie ook geen noodzaak. Het is puur voor hun eigen beleving. Ik vind beton lelijk. Maar hij was vastbesloten. Weinig inbreng had ik niet. Ik ben bang als ik zeg ok, dat hij achteraf toch met de rekening komt.

Deel deze vraag

2 Reacties

Uw buurman kan u zonder daartoe gemaakte afspraken niet aanspreken op de helft van de kosten van een nieuwe schutting. Om discussie te voorkomen is het wellicht verstandig dat u hem er schriftelijk nog op wijst dat u bezwaar hebt tegen het vervangen van de schutting en dat u niet mee betaalt.

Bedankt voor uw stem!

Beoordeel:
* * * * *
Ik neem aan dat u beiden huurder bent , heeft u ook moeten tekenen bij aanvang huur voor overname van zelf aangebrachte voorziening als een schutting? Zo nee, dan is de houten schutting in eigendom van verhuurder en heeft elke huurder toestemming nodig voor vervanging .

Bedankt voor uw stem!

Beoordeel:
* * * * *

Niet het antwoord dat u zocht?

Kies een onderwerp:
Relevante zoekterm:

Welkom terug. Om te reageren of om contact op te nemen dient u eerst in te loggen. Klik op onderstaande knop log in om in te loggen.

Log in
Sluit scherm