Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Hallo goedenavond,

Ik ben mathijs (particulier)en heb een auto verkocht aan persoon X.

Auto is 15 jaar oud en heeft 220xxx gelopen) aankoop bedrag was 950 euro + inruil haar oude auto met lekke koppakking. Aangegeven in een gesprek dat ik 1100 voor de auto vroeg en met inruil van haar oude auto 950.

Persoon X kwam bij mij een auto kopen. Persoon X had een test rit gereden en alles was naar wens maar kwam de auto een paar dagen later definitief ophalen.

De auto werd opgehaald maar nog niet direct overgeschreven want het was al laat. Dit zou de volgende dag gebeuren. Persoon X had al wel betaald en een auto ingeruild.
Persoon X kwam na ongeveer 30 minuten met een whatsapp bericht dat de motor rookte. Ik ben toen gelijk naar persoon x toegegaan om te kijken wat er aan de hand was. Op het
Moment kom ik niets vinden en hadden wij afgesproken om de volgende dag af te spreken zodat ik in dag licht kon kijken wat er aan de hand was.

Na onderzoeken van de auto leek het mij dat het de klepseals waren omdat de auto veel olie verbruikte en heb persoon X 2 opties gegeven.

Optie 1
300 euro terug zodat zij het mankement ergens anders kon laten repareren.
Optie 2
Ik Had toevallig nog een autotje staan en had aangeboden dat die eventueel geruild kon worden voor haar auto met mankement.

Persoon X koos voor optie 1 en was hier op het moment zo blij mee dat persoon X er 250 euro van maakte.

Ik dacht dat hebben persoon X en ik netjes opgelost.

Vervolgens een dag later appt persoon X mij dat ze het er toch niet mee eens is en haar geld terug wilt of anders een rechtszaak wilt aanspannen.

In mijn ogen heb ik er alles aan gedaan om persoon x te helpen maar blijkt toch niet tevreden.

Heeft persoon X iets om op te staan en een rechtszaak te beginnen?

Groet,
Mathijs

Persoon X zal het tegendeel moeten bewijzen voor de door u aangeboden en afgehandelde optie. Indien persoon X akkoord is gegaan met optie 1 kan zij niet later daarop terugkomen, tenzij er voldoende en deugdelijk bewijs.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag