Stel vraag

Politie, Justitie

Particulier


Geachte heer/mevrouw,

Ik mail jullie naar aanleiding van een vervelende en bijna fatale ervaring die ik heb gehad binnen de forensische psychiatrie. Ik vroeg me af of de Rechtswinkel hiermee wat kon doen?

In 2014 ben ik onder behandeling gekomen bij Kairos forensische psychiatrie te 's-Hertogenbosch. Tijdens deze behandeling heeft men mij ingelaten met het Occultisme, Satanisme en Satanisch Ritueel Misbruik. Men heeft getracht mij te programmeren met het levensgevaarlijke "MK Ultra" programma of beter bekend als de Trauma-Based Mind Control van de C.I.A. of de Satanische Illuminati Sekte. Men heeft mij verder vermoedelijk met elektromagnetische straling (zogenaamde "Directed Energy Weapons") bewerkt of beter gezegd ioniserende straling net zo schadelijk als radioactieve straling.

Momenteel heb ik procedure lopen bij het Regionaal Tuchtcollege omtrent mijn klachten naar aanleiding van deze behandeling.
Mijn zaak is in behandeling genomen en wacht nog af op een reactie.

Ik heb verder ook het openbaar ministerie hiervan op de hoogte gebracht, maar zij zeggen geen strafbare feiten in mijn verhaal te kunnen ontdekken? (Terwijl dergelijke wapens echt wel verboden zijn, lees je op justis.nl) Ik vermoed zelf dat het openbaar ministerie de zaak gewoon probeert te ontwijken en Kairos forensische psychiatrie gewoon in bescherming wilt nemen?

Willen jullie mij laten weten of jullie mij hierin kunnen adviseren over wat te doen in mijn persoonlijke situatie?

Met vriendelijke groet,


Dhr. Vishaal Rattan

Geachte heer,

Of en zo ja welke strafbare feiten zijn gepleegd kan ik uit uw relaas niet opmaken.

MK ultra en het zonder toestemming toedienen van chemicaliƫn (medicatie en drugs) om hersenfuncties en gemoedstoestanden te manipuleren lijkt mij niet toelaatbaar.

Op basis van de stukken van uw (medische-) dossier(s) kan wellicht worden vastgesteld of er sprake is van gepleegde strafbare feiten of - handelwijzen .

Desgewenst kan ik de stukken voor u bestuderen.

Heeft u nog vragen? Stelt u ze gerust.

Met vriendelijke groet,

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag