Vraag

Dat ik.nog getrouwd was had mn ex partner een lening op onze naam van 4000 euro..
Na 4 weken had ik het koophuis verlaten en nooit een pinpas of iets van die rekening gebruikt dat kon ik ook.niet..ik moest ook de sleutel van de postbus inleveren in dat jaar gescheiden mijn ex kreeg veel.meer van de uitbetaling restant koophuis om.schulden die nog openstonden te voldoen.
Daar was deze lening niet blijkbaar in meegegaan en hij heeft deze laten oplopen tot 30.000 euro!!! Ik was niet in de pickture en hij had inmiddels een nieuwe vriendin en zo is dat opgelopen helaas.
Nu komt de bank ook.mijn kant op na de scheiding ik heb er geen dubbeltje van gepint nooit of er gebruik van gemaakt...
Wat kan ik nu het beste doen?

Deel deze vraag

1 Reactie

1 Dir zijn schulden die uw ex heeft gemaakt na de scheiding maar deze schuld is niet verdeeld geraakt. Afhankelijk van wat het convenant stelt zou u op basis ervan deze kunnen openbreken .U heeft hiervoor wel een advocaat nodig. Het is in ieder geval wel zo dat u voor het geheel aansprakelijk bent te houden naar een derde partij toe, maar in uw onderlinge verhouding is dat anders. U kunt voor wat betreft die onderlinge gehoudenheid voor de schuld zoals die is ontstaan het beste uw ex aansprakelijk stellen voor de schuld die hem aangaat .

Bedankt voor uw stem!

Beoordeel:
* * * * *

Niet het antwoord dat u zocht?

Kies een onderwerp:
Relevante zoekterm:

Welkom terug. Om te reageren of om contact op te nemen dient u eerst in te loggen. Klik op onderstaande knop log in om in te loggen.

Log in
Sluit scherm