Stel vraag

Wonen, Buren

Particulier


ik heb in juni/jullie 2 schuttingen laten zetten met de buren. door een bedrijf. een daarvan bleek
na goed nakijken scheef te staan niet goed vast gezet aan een muur en veel ruimte tussen de palen en het hout. gebeld en gemaild na de zomervakantie kwam er eindelijk iemand om een extra paal bij te zetten en het aan de muur vast te maken en de kapotte betonpaal te vervangen .en de gespleten houtplanken te vervangen.
verkeerde paal meegekregen dus....geen paal en planken ook weer mee terug genomen; dat kon wel als de goeie paal er was gedaan worden.
bellen mailen weer nog niks we mailen of bellen als we een plekje hebben.

stond nog steeds scheef moest iemand anders recht komen zetten heeft alleen de schutting kunnen recht zetten op 29oktober maar.....hadden de verkeerde planken meegekregen dus bellen om 9 uur in de ochtend ooh sorry gaan kijken wanneer het dan kan u hoort het zo snel mogelijk.
's middags weer gebeld ja we hebben het aan planning doorgegeven die bellen u.
niet dus doderdag 2x gebeld ja hoor het is bij hun doorgegeven u hoort uiterlijk vrijdag iets....vrijdagom ong. 11uur gebeld ja planning is er mee bezig ze bellen u. niks gehoord van ze.
WAT KAN IK HIERMEE DOEN?????

schade vergoeding vragen? en hoeveel dan?
morgen weer bellen?
heb de mensen voor mijnterras af moeten zeggen. tus geen tegels in de tuin.
graag uw advies!

Sowieso is er sprake van een tekortkoming in de nakoming van verplichtingen op grond van de overeenkomst, een reden om schadevergoeding te vorderen uit gevolgschade als u of een ander hiervoor specifiek vrij heeft moeten nemen. Verder hoeft u niet eindeloos te wachten tot er een keer een goede poging tot herstel wordt gedaan. Maar u moet het bedrijf dan wel in gebreke stellen en een termijn vergunnen om het te regelen waarna verzuim ontstaat. (schriftelijk of e-mail anders heeft u geen bewijs )

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag